Η Εταιρια

Γκαγκασούλης Γεώργιος

Ειναι ο Ιδρυτης του γραφειου και αυτός που ξεκίνησε να αναπτύσσει τις αντιπροσωπείες χαρτοκιβωτίων και αλλων ειδων συσκευασιας και να δίνει στην κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση αυτό που ζητά πραγματικά.

Ο ίδιος με την μακροχρόνια εμπειρία του στον χώρο των πωλήσεων του επιτρέπει να έχει άριστη γνώση των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς αλλά και των αναγκών των Πελατών ανάλογα με το αντικείμενο του κάθε Πελάτη και στα πλαίσια μέσα στα οποία λειτουργεί.

Η άμεση διαθεσιμότητα για εξυπηρέτηση του Πελάτη και η ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη του  με επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του  και στους χώρους παραγωγής του είναι ένα από τα χαρακτηριστικά.

Image description


Γκαγκασουλης Θανος

Ο υιος και διαδοχος στο γραφειο και ο οποιος συνεχίζει  την παράδοση και σε συνδυασμό με την εμπειρία του πατέρα του και τις μεταπτυχιακές  σπουδές του στα οικονομικά (Master in business administrator) με στοχο να παρέχει στις επιχειρήσεις αυτό που ζητούν πραγματικά.


Η υποσχεση μας στους πελατες υφισταμενους και μελλοντικους .

Το γραφειο θα ανταποκρινεται αμεσα και θα ειναι παντοτε διπλα στον πελατη οπως ολα τα προηγουμενα χρονια ετσι και στο μελλον και υποσχεται να προσπαθει παντοτε για την καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση τους.